Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda seriálu Cesty domů Martin Kraus s obličejem plným krve. Tak tohle opravdu není pěkný pohled. Málokdo by v kalužích krve čekal jednoho z největších fešáků mezi českými herci. Co se populárnímu herci stalo? Naštěstí dostal pořádnou nakládačku od dvou maskovaných mužů jen před televizními kamerami a na vše dohlížel specialista, známý kaskadér Jiří Kuba.

„Vymysleli jsme celou choreografii, nechali si ji odsouhlasit režisérem Jiřím Adamcem a pak herce naučili, co má udělat, aby scéna vypadala jako skutečná rvačka," prozradil kaskadér.

"Jeden z maskovaných mužů byl náš kaskadér, ten Dana přehodí přes sedačku. Ukázali jsme Martinu Krausovi, jak má spadnout na zem, aby si neublížil. Druhý maskovaný muž – herec pak do Martina kopal, a to i do obličeje. Využili jsme postavení kamer a nahráli vše tak, aby to vypadalo reálně a drsně. Ve skutečnosti se ale bota Martinova obličeje vůbec nedotkla,“ vysvětluje Jiří Kuba.

„Mě rvačky baví a v Cestách domů si je docela užívám. Dan dostává pořád od někoho nakládačku. A teď, po tom, co udělal, a když se vrátil zpátky do seriálového Hradiště, se nedivím, že má na něj dost lidí spadeno. Nebude to mít jednoduchý. Přišel o práci, o lásku, vlastně i o rodinu, hodně lidí se ho bojí a jen málokdo mu věří. Život je prostě takovej a někdy hodně drsnej. Ale je o čem hrát, a to mě baví,“ dodal sám Martin Kraus.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám