Hlavní obsah
Článek

Devatenáctiletou Cassandru Bankson by ještě před rokem málokdo tipoval na jednu z hvězd na nejprestižnější módní události roku. Přesto se dnes tato dívka prohání po mole během newyorského Fashion Weeku. Cassandra se minulý rok proslavila na internetu videem, kde předváděla, jak i se silným akné dokáže pomocí speciálních make-upů kouzlit a vytvořit si na pohled bezchybnou pleť. Vy se nyní můžete podívat, jak vypadala během svého debutového vystoupení na přehlídce.

Bankson se představila na Manhattanu v kolekci návrhářky Stacey Igel a její značky pro mladé Boy Meets Girl. Se svou 180 centimetrů vysokou štíhlou postavou a dlouhýma nohama vynikala především v minisukních a šortkách.

A proč padl výběr právě na Cassandru? Návrhářka Igel byla jejím vzhledem nadšená od první chvíle, kdy ji spatřila: „Cassandřiny dlouhé vlasy byly pro nás přesně to pravé. Přirozená, bezstarostná, ona byla prostě to, co jsem hledala na castinzích na svou show.“

Pro Bankson to není poprvé, co mohla proniknout do světa modelingu. Už nafotila reklamu například pro značku oblečení Bebe, automobily Range Rover, vlasovou kosmetiku Biosilk nebo síť drogerií Sephora.

Reklama

Další články

Načítám