Hlavní obsah
Článek

O prapodivném vztahu Josefa Rychtáře (65) k jeho exmanželce Darině Nové (66), jíž mnohokrát projevoval lásku i přesto, že byl už dávno zaháčkovaný v Uhříněvsi u své přítelkyně Ivety Bartošové (†48), se už napsalo mnoho. Nyní se ale ozývají hlasy, že ji dál bombarduje zprávami i nebezpečnými výhrůžkami, ačkoliv je dvojice právně už dávno od sebe!

O tom, že Rychtáře rozbití téměř třicet let fungujícího manželství mrzí a neustále se snaží kontaktovat svou bývalou ženu, která si raději nechala změnit příjmení, hovoří Zdeněk Macura (49). Ano, ten, kterého Bartošová označila za svého nebezpečně pronásledujícího fanouška, ačkoli ve skutečnosti má jít o jejího bývalého přítele. Ten se s Novou nedávno sešel a padli si do oka. Proto nyní poslal Rychtářovi mail, v němž ho vyzývá, aby přestal jeho kamarádku obtěžovat.

„Paní Nová udělala svobodné rozhodnutí se s vámi rozvést, ale vy ji denně obtěžujete, účelově kontaktujete, vyhrožujete násilím, urážíte a podobně stalkujete,“ uvedl Macura s tím, že podle něj se říčanský podnikatel stejně bezohledně chová i k Ivetě Bartošové, a má ji doma držet pod zámkem, což zpěvačka už několikrát veřejně vyvrátila.

Že ale ohledně Nové, které měl krátce před rozvodem již poněkolikáté drsně rozbít obličej, nemluví tak úplně nepravdu, o tom hovoří i Darinino okolí. „Mobil má věčně zasekaný od jeho volání a zpráv. Jednou jí skoro vyznává lásku, podruhé vyhrožuje. To samé z očí do očí. Možná mu dochází, že si nevybral úplně nejlépe a snaží se zpět dostat do manželčiny přízně. Ta ale vůči němu už pochopitelně zatvrdila své city a nechce s ním mít už nikdy nic společného,“ dozvěděli jsme se z jejího okolí.

Další zdroj přidal ještě hrůznější zprávy. „Nedávno jí vyhrožoval, že jí zasekne sekyrku do hlavy. Prý si to půjde klidně odsedět,“ řekl nám informátor.

Darina Nová sama na telefonáty nereaguje, a tak se nemohla k obviněním Rychtáře ze strany Macury vyjádřit. Ani sám přítel Bartošové nebral telefon.

Reklama

Další články

Načítám