Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Martina Dvořáková vystavila své luxusní tělo na Floridě, kam vyrazila za svým přítelem, golfistou Lukášem Lizánkem. Ten v americkém Bradentonu trénuje golf již od ledna a do Čech se vrací až v dubnu.

Martina si s přítelem užila tři týdny. "Přivítání bylo úžasné, o to horší pak ale bylo loučení. Brečela jsem jak želva. Čím jsem starší, tím víc jsem sentimentální," řekla Super.cz Dvořáková. S partnerem si užívali na pláži, cvičili a také cestovali.

"V Orlandu jsem byla naprosto odvařená ze Sea Parku. Naprostá bomba. Na představení kosatek jsme byli hned dvakrát," prozradila modelka, která se pyšní neskutečně vypracovaným tělem.

V Čechách denně sedí na koňském sedle, v Americe si postavu udržovala v posilovně. "Každé ráno jsem vstávala v sedm hodin, jela jsem na kole do fitka a občas jsme si ještě dávali trénink večer," prozradila recept na luxusní postavičku Martina. Podívejte se v naší fotogalerii, jak jí to v plavkách slušelo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám