Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Na jedné straně slečna, která v nedělní SuperStar ukázala svůj hrozivý ukňouraný zpěv a nepřekonatelnou touhu se zviditelnit, když se na kameru i před porotou chlubila svým přítelem, známou figurkou, která vždy spolehlivě pobaví národ, na straně druhé exmilenec Ivety Bartošové (†48) Domenico Martucci (47), jenž by bez slavné blonďaté kontroverzní hvězdy nebyl snad ani vzduch. Dvojička se na kameru milovala, teď se nesnáší. Co o písklavé zpěvačce Evě nyní Martucci pronesl? Nic lichotivého!

Zatímco údajná Domenicova expřítelkyně Eva Feuereislová tvrdí, že Ital má divné sexuální choutky, on se dušuje, že s ní nikdy nechodil a jen jí pomohl zviditelnit se. Pravdou je, že snad všichni u televizních obrazovek kroutili hlavou, proč se mladá dívka chlubí zrovna takovou známostí.

Nyní, po odvysílání druhé části SuperStar, se Martucci znovu navztekal a na svůj sociální profil si napsal krutý odsudek.

„Pozor, přátelé! Ta nechutná žena, co jste viděli v SuperStar, není ani nikdy nebyla moje přítelkyně… Ta „slečna“ začala volat všem novinářům a rozdávat o mně lživé informace a nechutné pomluvy. Nikdy mezi námi nic nebylo. Něco tak arogantního, stupidního a škaredého, jako je ta Eva, jsem v mém životě nikdy nepotkal. Z té holky je mi na zvracení. Za dobrotu na žebrotu,“ uvedl zdrcený „hrábě“, kterého se prý dotklo, že předstíráním vztahu s Feuereislovou chtěl pomoci své bývalé kamarádce, a takhle se mu obě odvděčily.

Proč ale dovolil, aby ho podle jeho slov "něco tak odpudivého" vášnivě líbalo, to se asi nikdy nedozvíme.

Reklama

Další články

Načítám