Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Kdekdo by čekal, že se herečka Vilma Cibulková (61) rozhodne po bouřlivém rozchodu s hercem Miroslavem Etzlerem (59), na kterého praskla nevěra, skoncovat s nevyzpytatelnými muži a plně se věnovat jen svým milovaným kočkám. Jenže chyba lávky! S Vilmou nyní bydlí mladý muž, s kterým se charakterní umělkyně vodí za ručičku!

Cibulková vypadá po dvojitém rozchodu s hvězdou Cest domů Etzlerem – poprvé ho vyhodila po provalení vztahu s kolegyní ze seriálu Radkou Pavlovčinovou, ani pokus o usmíření jim ale nevyšel – dost pohuble a strhaně. Asi si prošla malým vztahovým peklem. To se teď snad už mění.

„Pár společně vyrazil na procházku po okolí Horních Počernic a Vilma jako znalá průvodkyně svému společníkovi ukazovala, jaká romantická místa se dají v okolí najít,“ tvrdí Šíp, kterému se podařilo dvojici nafotit. Více snímků najdete v aktuálním čísle tohoto periodika. Podle snímků se Cibulková s přítelem měla nejen držet za ruku, ale i kolem pasu, pár si prý vyměňoval i zamilované pohledy.

Ostatně ani její manžel není už sám. Místo Pavlovčinové začal randit s jinou ženou, podle některých informací je nyní jeho vyvolenou třicetiletá podnikatelka, ke které se přestěhoval.

Reklama

Další články

Načítám