Hlavní obsah
Článek

I přes nabitý diář si Ewa Farna (30) našla čas na talk show v pražském klubu a svěřila toho dost. „Letos mám v plánu vydat celkem čtyři desky. Budou v češtině a polštině. Ta, kterou plánuji na podzim, bude jazzová,“ uvedla zpěvačka, ale u hudebních plánů neskončila. Prozradila i to, jak to má s utrácením.

"Kupuji si tak dvě, tři desky měsíčně. Více si nemohu vzhledem k výši svého kapesného dovolit. To mi musí stačit na nájem, osobní potřeby a do kina mohu taky maximálně třikrát do měsíce,“ překvapila.

Výši svého kapesného zpěvačka nespecifikovala, ale dle její reakce bylo zřejmé, že to bude o něco více, než by mohla být podle miliardáře Karla Janečka, který byl druhým hostem talk show, ideální průměrná měsíční mzda, tedy dvanáct tisíc korun, se kterou by měl každý občan dobře vyjít.

„Žiji skromně, protože si peníze odkládám, abych jednou měla na to, až se třeba rozhodnu studovat rok v USA," míní. V tom Ewu podpořil i Janeček, který tam prožil řadu let a v roce 2004 na Carnegie Mellon University skládal úspěšný matematik doktorát.

Honza Dědek, který Ewu pozval do své talk show 7 pádů, se zpěvačkou a porotkyní zažertoval ohledně počtu vysokoškolsky vzdělaných zpěvaček. „Jsem si jistá, že mě z té školy vyhodí, jen jsem nechtěla, aby to bylo už v prvním semestru," podceňuje se Ewa.

Má populární zpěvačka studijní výhody? Naopak! „Když jsem jednou chyběla, ptala jsem se, co se probíralo, a spolužačka mi odmítla pomoci z důvodu, že jsem pro ni konkurence a není v jejím zájmu, aby mi pomáhala. Přitom nemám v plánu se živit právem, nýbrž zpěvem, ale v právu se chci umět dobře orientovat,“ uzavřela Farna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám