Hlavní obsah
Článek

Zpěvačku Ilonu Csákovou (53) zatím její fanoušci v muzikálu neuvidí. Populární zpěvačka dostala nabídku na účinkování v muzikálu Kat Mydlář, který pro divácký zájem chystá na jaro patnáct repríz a Csáková v něm ztvárňovala hospodyni Žofii.

Protože se ale naplno věnuje mateřským povinnostem, nabídku s díky odmítla. „Nabídku pokračovat v hraní jsem dostala, poděkovala jsem za ni, nicméně pro tuto chvíli jsem odmítla, a to z toho důvodu, že kvůli pětiměsíčnímu synovi Dominikovi se ještě nechci uvázat v divadle na delší dobu,“ napsala Super.cz zpěvačka, která má ještě tříletého syna Daniela a díky rodinnému štěstí prožívá jedno z nejkrásnějších období v životě.

Fanoušci však nemusí v žádném případě zoufat. Csáková pořád přijímá nabídky na jednorázová vystoupení a nevylučuje, že se v budoucnu k hraní opět vrátí.

Csáková není jedinou zpěvačkou, která muzikálovou nabídku odmítla. Diváci neuvidí ani Martu Jandovou (49), která očekává narození svého vytouženého prvního potomka a v době repríz bude v pokročilém stádiu těhotenství. Nabídku zatím zvažuje i zpěvák Daniel Hůlka (55).

Reklama

Další články

Načítám