Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loňská vítězka České Miss Jitka Válková (32) čelí kritikám, že vypadá příliš vulgárně a prvoplánově útočí na mužské pudy. Výrazné líčení, lokny, hluboké výstřihy, minisukně a oblečky se šelmím vzorem nenechají v klidu žádného módního policistu. "Já si takhle připadám sexy, je to můj styl," řekla Super.cz Válková.

Jitka se spíše než modelingu po svém úspěchu v soutěži věnuje zpívání. "A k rockovému zpěvu patří kůže, černá barva a sexy oblečení," míní Válková. "Když nejsem na pódiu, tolik provokativní oblečení nevyhledávám," tvrdí. Super.cz ji ale už mnohokrát potkal v modelech, v nichž by si málokterá dívka troufla vyjít bez ochranky.

Tu ovšem Jitka v podstatě má v podobě přítele Míry Cipry. "Žádné oblečení mi nikdy nezakázal, není žárlivý kvůli tomu, že na mě koukají jiní muži," svěřila Válková. Aby také byl, když žil dlouhá léta s bývalou pornoherečkou Paulou Wild!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám