Hlavní obsah
Článek

Miroslav Dopita se drsně navezl do Agáty Hanychové (38), která se s ním nedávno rozešla kvůli jeho údajným opakovaným nevěrám. Dokonce ji obvinil z toho, že už dávno chodí s někým jiným.

Dopita nejprve smířlivě vzkázal svým přátelům na sociální síti, ať už se ho neptají na nic ze soukromého života.

„Prosím vás, už se mě nikdo na nic neptejte, nemám na to čas ani chuť, kdo má všech pět pohromadě, tak si v nejbližší době udělá obrázek sám. Přeji pěkný den všem,“ napsal Dopita.

Na to však záhy reagovala Agáta, což raději neměla dělat. Jasně, bože!!! Škoda, že si nikdo neumí přiznat chybu,“ zaútočila na otce svého syna Kryšpína.

Dopita si ale nenechal nic líbit. "Já proto udělal vše, ty jen kecy, lži a tvoje pravdy,“ odpověděl rázně, na což mu Agáta ironicky odpověděla: „To víš, že jo.“

Ale to už se Mirek pořádně rozčílil a drsně zaútočil: „Co jsi pro to udělala ty krom toho, že se ospravedlňuješ snad ve všech médiích, co jsou? Meleš jen svoje pravdy o mojí nevěře, která nebyla, házíš na mě špínu. Vůbec nic!!!! Děláš to jen proto, aby až vyjde najevo, že máš nikoho jiného, kterého jsi sis našla už dávno, abys nebyla za úplnou krávu, co vzala tátu synovi, kvůli někomu jinýmu,“ vpálil Agátě nepříjemný vzkaz.

Dopita tak v podstatě totálně otočil a z nevěry obvinil Agátu, která už raději nereagovala. Byl to přitom on, koho načapal bulvár při údajné schůzce s dívkou, kterou si měl vyhlédnout na seznamce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám