Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejen majitelka jednoho z nejlepších hlasů současné pop music, ale také velká pařmenka Rihanna (36) se během sobotního nočního tahu po Londýně musela popasovat s útokem agresivního a nejspíš opilého muže. Zpěvačka vyvázla naštěstí jen s drobným zraněním kolene.

Z londýnského nočního klubu The Box Rihanna odcházela se svou kamarádkou, modelkou Carou Delevingne, v půl čtvrté ráno. Před podnikem však stál neznámý agresor, který podle očitých svědků po Rihanně hodil láhev s energetickým nápojem. Drobné poranění na noze si však zpěvačka údajně způsobila tím, že nešikovně spadla na dveřní zarážku. Z kolene jí po chvilce začala téct krev. V minišatech oděná diva si následně nohu otírala kapesníkem. Útočník údajně pokřikoval cosi o jejím staronovém příteli Chrisi Brownovi (23).

Jak se zdá, její partner se sklony k násilí neleží v žaludku pouze její kamarádce Katy Perry (39), která s Rihannou nechce být kvůli znovu obnovenému vztahu s Brownem v kontaktu, ale i jejím fanouškům.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám