Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Už dávno jsme si zvykli, že „starý“ „Král“ Rytmus (47), který to „zabil“, se rád chlubí tím, jak velké vydělává peníze. A tak pro mnohé nebude překvapením, že se na svém Facebooku vytasil s fotkou svého nejnovějšího miláčka – limuzíny od německého výrobce, která v základním provedení stojí kolem dvou a půl miliónů korun. Podívejte se, o co kvůli tomu přišel!

„K Bentley přibyl tento nafullovaný krasavec BMW 7 v prodloužené verzi. Rytmus se vůbec nechlubí, ale motivuje. Chce, aby mladí lidé viděli, že i v jejich věku mohou dělat práci, kterou milují a vydělávat velké love. Nehejtuj to, všechno se dá,“ napsal si na web. Ve středu byl přitom viděn ve vyhlášeném pražském autosalonu, takže asi víme, kde nakupoval. Před nedávnem kvůli pořízení nového miláčka prodal Mercedes, ale určitě toho nelituje.

Před pár dny vzkázal, že už brzy prý „žebrákům, kteří spekulují, proč prodává staré auto,“ pošle odpověď. A ta teď přišla. V novém autíčku může pohodlně svézt i svou milenku Daru Rolins (51).

Koho by zajímalo jakým autem jezdil ještě před devíti lety, kdy o jeho existenci vědělo jen pár příbuzných, může se na foto Rytmusova původního vozítka podívat do fotogalerie.

Reklama

Další články

Načítám