Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Olga Menzelová (46) je už osm let manželkou slavného režiséra Jiřího Menzela (†82). I přes to, že od něj načas odešla k režisérovi Jaroslavu Brabcovi, se kterým má tříletou dceru Aničku, pořád patří, i přes věkový rozdíl čtyřiceti let, k nerozlučnému páru.

„Jsem Jiřího ženou už osm let a chováme k sobě velký respekt, máme se moc rádi,“ svěřila se časopisu Glanc Menzelová, které ideální manželství s Jiřím Menzelem předpověděl už astrolog Antonín Baudyš.

„Pan Baudyš říkal, že za svoji třicetiletou kariéru, při níž se věnoval horoskopům, nepotkal ještě dvojici, která by si tak rozuměla,“ má jasno Menzelová, která udržuje výborný vztah i s otcem Aničky Jaroslavem Brabcem.

Ten se prý o svou dceru stará a může ji vidět, kdykoliv se mu chce. Menzelová, jež pracuje v oblasti marketingu, navíc odmítá, že by snad byla finančně závislá na Menzelovi a Brabcovi. „Nejsem žena dvou mužů, jak se neustále píše, a nejsem financována ani jedním z nich,“ uzavírá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám