Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Populární imitátor slavných osobností Petr Martinák (37), který nedávno přišel kvůli velkým dluhům o luxusní dům, má na krku rozvod. Muž, který léta baví diváky nejen silvestrovských programů svým napodobováním hvězd českého uměleckého nebe, patrně doplatil na starou známou pravdu, že kde nejsou peníze, tam ani lásce pšenka nepokvete.

Imitátor kvůli potížím se splácením hypotéky na dům ve Zbuzanech u Prahy zahučel do dluhů opravdu velmi rázně. Ve finále dlužil devět miliónů korun a i s rodinou se musel vystěhovat. A přestože by se manželé měli v nejtěžších chvílích podržet, jeho manželce časem prý došla trpělivost a podala žádost o rozvod.

Sám Martinák nebral telefon, takže informace nemohl ani potvrdit, ani vyvrátit, podle našich zpráv se ale reportáž o jeho rozvodu objeví v neděli krátce před sedmou hodinou večerní v prvním díle pořadu Prásk na Nově.

Manželé spolu mají devítiletou dceru Emmu a sedmiletého Alexe. Do domu se přestěhovali před několika lety, když jim přestal stačit stometrový byt na Barrandově. Martinák pojal nové bydlení velkolepě. Jen pozemek měl vyjít na více než tři milióny korun. Obývací pokoj byl prý větší než standardní byty – měl přes osmdesát metrů čtverečních. K tomu garáž pro dva vozy, a luxusní okna za dva milióny korun. Není divu, že měsíční splátky měly být přes sedmdesát tisíc korun, což se baviči časem přestalo dařit splácet a dům raději prodal, že se dostavil nájezd exekutorů.

Reklama

Další články

Načítám