Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Iva Janžurová (82) prožívá těžký rok. V květnu zemřel její životní partner Stanislav Remunda a nečekané úmrtí kolegy a kamaráda Radoslava Brzobohatého (†79) jí to opět připomnělo. "S Radkem jsem mluvila naposledy právě tehdy, když mi kondoloval k úmrtí mého Stanislava," svěřila Super.cz.

"S Radkem jsme spolu byli dlouho v angažmá ve vinohradském divadle. Byl to báječný a přející kolega, hrozně dobrý člověk, vynikající muzikant. Bylo s ním hezké a veselé spolupracovat," vyprávěla Iva Janžurová.

"Naposledy jsem s ním mluvila, když jsem jela autem a on mi volal soustrast kvůli úmrtí mého muže. Strašně mě rozplakal, ale bylo to od něj moc hezké," vzpomínala Janžurová, která si dokonce přesně pamatuje, jak si tenkrát řekli, že se sejdou na onom světě.

"On povídá: To víš, já tam budu za chvíli taky. A já odpověděla: No, já taky, tak se tam uvidíme. Takhle jsme se tenkrát v legraci loučili. Ještě jsem dostala pozvání na oslavu jeho osmdesátin, která už nebude," uzavřela herečka, která se po dvoutýdenní dovolené ve Španělsku objevila na akci jedné pražské kliniky estetické medicíny.

Reklama

Další články

Načítám