Hlavní obsah
Článek

V neděli měla mediální hvězdička Ornella Štiková (31) svůj velký den. Odešla z týmu náctiletých a stala se z ní dvacetiletá slečna. A přestože nedávno prasklo, že se stále ještě manželem Gabriely Partyšové, s nímž čeká dítě, tvoří pár (strávila u něj noc), na narozeniny byla bez své životní lásky. „Pepa mi nedal žádný dárek,“ tvrdí Ornella.

Že by byl Kokta takový skrblík a nevěnoval své přítelkyni k jubileu nějaký hodnotný věcný dar? Tak tomu přeci jen není. „Dárek mi nedal ani on, ani nikdo jiný. Se všemi blízkými jsem se dohodla, že oslavy přesuneme až na dobu po šestinedělí, teď by to nemělo smysl,“ svěřila se Super.cz Štiková. Že jí ale nepřichystal ani žádné překvapení, to je s podivem.

Těhulka si těsně před porodem odjela vydechnout do Karlových Varů. Týden tu bude relaxovat jen se svou matkou Monikou. Ani Pepa je nepřijede navštívit. „Je to poslední možnost, jak si odpočinout. Pak už nastane zmatek,“ tvrdí těhotná slečna, která má rodit v polovině března.

A i když Kokta veřejně vyhrožoval, že dá Ornelle čoud za to, co ohledně společně strávené noci řekla novinářům, k žádnému humbuku prý nedošlo. „On je na mě hodnej. Taky nebyl důvod, aby mě seřval, když jsem nikomu nic pořádně neřekla,“ konstatovala závěrem Ornella Štiková, která se nedávno na Facebooku pochlubila nahou těhotenskou fotkou, na níž jí břicho objímá rukama právě Kokta.

Reklama

Další články

Načítám