Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Máme tady další adeptky na topmodelky. Z vítězek soutěže Elite Model Look se jich totiž rekrutuje docela dost. Patřila k nim i Naomi Campbell nebo hollywoodská star Cameron Diaz. Z Češek a Slovenek pak Michaela Kociánová, Denisa Dvořáková nebo múza nejprestižnějších fotografů světa Hana Jiříčková.

Ve Španělském sále Pražského hradu byly vybrány vítězky dalšího ročníku soutěže pro Česko a Slovensko. A jako obvykle se jednalo o velmi mladičké dívky. Za Česko vyhrála šestnáctiletá studentka sociální péče Adéla, nejkrásnější Slovenkou je teprve čtrnáctiletá žákyně základní školy Sylvia.

Obě dívčiny doprovázeli rodiče a oslavu měli pevně pod kontrolou. Jak se jim ale podaří, aby slečny pokračovaly ve vzdělávacím procesu, je ve hvězdách.

"Chtěla bych si dodělat maturitu. Vzala bych si individuál," plánuje šestnáctiletá Adéla. To mladší Sylvia má jasno. "Když budu mít dobré zakázky, tak školu odložím a pak se ke studiu vrátím," domnívá se.

Obě slečny Super.cz v reportáži prozradily, kdo je jejich vzorem a jaké jsou jejich životní cíle. A nezatajily ani, kolik váží a měří, aby si případní zvědavci mohli vypočítat jejich BMI a zjistit, zda nejsou podvyživené.

Reklama

Další články

Načítám