Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když sotva v šestnácti začínala v seriálu Ordinace v růžové zahradě jako děvče s plnou pusou rovnátek, rozhodně si nikdo nedokázal představit, že se z ní stane kráska, která rozbouří vlny českého šoubyznysu. Herečka Michaela Doubravová to během posledního týdne zvládla hned dvakrát. Po šesti letech vyměnila přítele za muzikálového kolegu a nafotila sexy fotky jen v rajcovním spodním prádle.

"Ani nevím, kde se ve mně vzala ta odvaha, nikdy předtím by mě nenapadlo, že bych někdy pózovala jenom v prádle. Dál než za takhle jemné a decentní fotky bych samozřejmě nešla. I tak jsem se ze začátku při focení styděla," svěřila se Super.cz Míša.

"Jako rebelka Rizzo v muzikálu Pomáda vystupuji v jedné scéně sice také v prádélku, jenže tam jsme s holkama za své postavy, to je něco jiného. A Rizzo vlastně může i za to, že jsem nakonec tu odvahu našla. Fotili jsme během zkoušení muzikálu, kdy jsem svou postavou žila několik týdnů od rána do večera, což každého ovlivní, ať chce, nebo nechce. Dokonce se mi párkrát stalo, že jsem po zkoušce někomu odsekla ve stylu drsňačky Rizzo a pak mi to bylo líto, protože já drsná vůbec nejsem," dodala herečka, která se vedle Pomády v Divadle Kalich objevuje i v muzikálu Osmý světadíl a na obrazovkách TV Nova v seriálu Ulice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám