Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Tomu se říká skutečně neuvěřitelná proměna! Zpěvačka Míša Nosková (41) během roku zhubla přes dvaadvacet kilogramů, navíc si nechala dát zrzavý přeliv, takže z milé, jemně boubelaté mladé paní je nyní kočička, která v mužích probouzí fantazii, i když je zrovna oblečená v roláku. Podívejte se, jak to nyní Míše sluší!

Nosková se objevila v Praze-Řepích, kde s kamarády Braňo Polákem, Madalenou Joao a pořadatelem akcí Davidem Novotným pokřtila svůj první a zatím jediný billboard, jenž zve její fanoušky na Míšin chystaný koncert v divadle Hybernia.

Málem se jí to ale vymstilo. „Rozhodla jsem se skočit ze střechy auta sponzora, ale uklouzla jsem na zledovatělém sněhu. Měla jsem obrovské štěstí, že jsem si nezlomila nohu,“ popsala svou nehodu Nosková, která má dolní končetinu nakonec naštěstí jen podvrknutou, takže vše spravilo obinadlo a obklady.

I na zkoušce s orchestrem pak pajdala, ale na jejím výkonu to nebylo znát. „Koncert mám osmadvacátého února, moderovat mi ho bude kamarádka Marta Ondráčková. Mám kvůli ní doma peklo, protože s ní vymetám večírky a můj manžel Honza doma dělá chůvu malé Elišce. Pořád mi vyčítá, že spolu snad něco máme,“ směje se Míša. Není se čemu divit, že na ni Honza Horsák žárlí, neboť po odtučňovací kúře a změně barvy vlasů vypadá opravdu fantasticky a tak by se do ní mohla zakoukat asi i heterosexuálně orientovaná žena.

„Skoro mi připadá, že mezi nimi je fakt něco víc. Já ji vidím jednou týdně, Marta aspoň čtyřikrát,“ durdí se manžel Míši. Výtěžek z koncertu putuje na konto Nadačního fondu Hanky Kynychové.

Reklama

Další články

Načítám