Hlavní obsah
Článek

Když je na pozvánce na párty napsáno, že požadovaný dress code je black tie, lvům a lvicím salonů je vše jasno. Black tie ve volném překladu znamená černá kravata, což znamená, že pořadatelé akce od pánů vyžadují smoking, nikoliv tedy oblek s kravatou, a u dam se očekávají dlouhé večerní společenské šaty. V barvách se samozřejmě nemusí držet jen černé. Jak to zvládly krásky, které se účastnily prestižního vyhlašování soutěže Elite Model Look na Pražském hradě?

Topmodelky agantury Elite to měly jednoduché. Byly zásobeny róbami značek jako Vivienne Westwood nebo Prada a Denisa Dvořáková, Michaela Kociánová nebo Hana Jiříčková rozhodně neudělaly ostudu. "Já jsem se spolehla na stylistu Filipa Vaňka a jako vždy mě nezklamal," řekla Super.cz Petra Faltýnová (45).

Na svoji dvorní návrhářku Ivanu Mentlovou zase spoléhala Taťána Kuchařová (36). "Vím, že tak nikdy neudělám chybu. I když si její šaty vezmu na prestiží akce v zahraničí, vzbudí to kladné ohlasy. Nyní mám šaty z její nové kolekce, doplněné typickou kožešinou," vysvětlila Táňa.

Nezvyklý doplněk si pořídila k šatům Vivienne Westwood Pavlína Němcová (52). "Ta náplast samozřejmě nebyla součástí outfitu. V neděli jsem si doma pořezala ruku a mám v ní několik stehů, které mi vyndají až příští týden," upřesnila Pavlína.

Úchvatný model od Fendi si vyzkoušela Daniela Peštová (53) a v outfitu All Saints zářila Dara Rolins (51). V monolitu černé se ale trochu ztrácely. Modrou, trochu nedošitou róbou od Toma Dolce se pochlubila Nikol Moravcová (36).

Horší už to bylo s Agátou Hanychovou (38) a Dominikou Kadlčkovou. Ani jedna z nich nepochopila, co zadaný dress code znamená. Agáta vyrazila v šatech s balonovou sukní nad kolena, Dominika dokonce v ultrakrátké mini.

Reklama

Další články

Načítám