Hlavní obsah
Famous
Článek

Thajský pár vytvořil nový světový rekord, když se svátkem svatého Valentýna prolíbal až k osmapadesáti hodinám, pětatřiceti minutám a osmapadesáti sekundám. Tolik vydrželi se spojenými ústy Ekkachai Tiranarat a jeho manželka Laksana. Překonali původní světový rekord z loňska a to o celých osm hodin. A budou zapsáni v Guinnessově knize.

Výkon čtyřiačtyřicetiletého muže a jeho o jedenáct let mladší ženy je o to úctyhodnější, když si uvědomíme, že dvojice nesmí po celou dobu odpojit ústa, musí být stále vzhůru a celou dobu stát, jíst a pít může brčkem, ale ani v tu chvíli nesmí svá ústa odpojit a dokonce musí se spojenými ústy společně na toaletu.

„Byli velmi vyčerpaní, protože nespali dva a půl dne, celou dobu museli stát, takže na konci byli opravdu už velmi malátní,“ uvedl Sompron Naksuetrong, jeden z pořadatelů akce Ripley‘s Believe It or Not!.

Líbací maratón skončil jen pár minut před půlnocí. Dvě minuty před Ekkachaiem a jeho ženou Laksanou odpadl loňský držitel rekordu. Manželé vyhráli sto tisíc thajských bahtů, asi čtyřiašedesát tisíc korun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám