Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejmladší ze sester Geislerových, půvabnou zrzku Ester nikdo ve společnosti neviděl celých sedm let. Půvabná Ester měla nakročeno na skvělou kariéru, zahrála si v Králi Ubu, Krvi zmizelého, Hodině tance a lásky a v roce 2002 se stala nejkrásnější Češkou v Elite Model Look. Pak ale otěhotněla a v jednadvaceti se jí narodila dvojčata.

"Musela jsem to zvládnout. Samozřejmě mi radily sestry i maminka, což bylo asi to nejhorší, protože pak jsem měla ve všem zmatek," vzpomínala Ester.

"Soustředila jsem se na děti, na studium Akademie výtvarných umění, kde mě už čeká diplomová práce. Příští rok v červnu bych měla mít výstavu. Dobrovolně jsem se uzavřela do jakési izolace," přiznala Super.cz.

Na herectví ale nezanevřela. "Baví mě ten proces, ale ne věci okolo, jako je třeba mediální pozornost," připustila. Ráda by si profesi herečky nechala jako hobby, aby si mohla vybírat role.

Na seriály by zřejmě se svým naturelem nekývla. Nyní má mnohem více času. Dětem je sedm a začaly chodit do školy.

"Nemáme ani chůvu, i holčinu na hlídání jsme už hodně dlouho nevyužili. Zato máme starostlivé babičky," popsala Ester, která se objevila na dětském odpoledni pro mladé maminky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám