Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Více než 16 tisícům lidí, kteří sledují její Twitter, připravila ve středu herečka Alison Pill (26) nečekané překvapení. Na svůj účet totiž poslala fotku, na níž leží s rukou za zády na posteli a je minimálně do půl těla nahá. Vše, co měla na sobě, byly jen černé brýle. Herečka následně snímek stáhla a napsala, že byl poslán omylem, a údajné nedorozumění svedla na technické potíže.

Alison se nakonec fanouškům i omluvila. Ti ale neměli pocit, že by bylo nutné se kát, a množily se vzkazy typu: „Upřímně, nevadilo nám to.“

Herečka známá ze seriálu Newsroom či z filmů Mezi náma holkama, Milk nebo Půlnoc v Paříži přitom mohla mít pořádný malér u svého snoubence, herce Jaye Baruchela (30), kterému možná odvážný snímek chtěla původně zaslat. Ten má ale naštěstí smysl pro humor a pro svou nepříliš technicky zdatnou partnerku i pochopení: „Moje snoubenka je srandovní ňouma. Ty chytré telefony tě jednou dostanou,“ napsal jí na Twitter.

Herec z Tropické bouře Baruchel Alison požádal o ruku v prosinci 2010 poté, co se seznámili během natáčení filmu Goon. Dvojice má v plánu vzít se ve vinicích v Quebecu, jelikož jsou oba původem Kanaďané.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám