Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Mladý holohlavý zpěvák z Hlasu Česko Slovenska David Bisek, který na sebe v pěvecké soutěži upozornil především svou velkou slabostí na módu, by měl asi začít brát soukromé hodiny u protřelých flamendrů. Po křtu vlastní kolekce triček a kalendáře svých fotek od fotografa Mikhaila Bobchinetskiyho se totiž z radosti, jak se akce povedla, podle očitých svědků opil tak, že ho pomalu museli sbírat ze země a předtím ještě stihl ohmatat snad všechna půvabná dívčí těla, která byla kolem!

Hosty křtu byli kolegové Davida z Hlasu Anna Veselovská, Miloš Novotný a Václav „Voxel“ Lebeda, nechyběl ale ani módní stylista Filip Vaněk (46) nebo finalista MasterChefa Pavel Duda. „Je to můj bratránek a přinesl mi vlastnoručně upečený nejlepší čokoládový dort, který jsem kdy v životě jedl,“ chlubil se Bisek. Přišla i řada dalších mladých hvězdiček, které se po křtu přesunuly do Biskova oblíbeného baru M1 lounge, kde alkohol tekl proudem až do rána.

David měl druhý den pořádný bolehlav. Není divu. Očití svědci tvrdí, že se v alkoholu téměř topil, a protože je nezadaný, po získání kuráže své nenechavé ruce občas vydával i na průzkum těl více či méně ochotných přítomných slečen. Bisek to příliš nepopírá.

„Fakt jsem na holky, jen asi dva roky už nemám vztah. Neznamená to ale, že si neužívám,“ směje se výrazný finalista Hlasu. „Ten večer jsem to trochu střídal. Ale ne doslova! Nejvíc jsme to rozjeli s kamarádkou z Řecka, ale třeba i s Filipem Vaňkem,“ dodal mladý manekýn s úsměvem. Podle našich informací za drahá šampáňa a francouzská vína utratil ten večer přes deset tisíc korun.

Reklama

Další články

Načítám