Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mladičká Ornella Štiková (19), která prý čeká dítě s manželem Gábiny Partyšové (45) Josefem Koktou (55) a díky mediálnímu humbuku plní stránky bulvárních médií, nelže, když o sobě směle tvrdí, že se už odmala pohybuje mezi společenskou smetánkou.

Už od útlého věku se pohybovala ve společnosti známých umělců, politiků a diplomatů, čímž se ráda chlubí i na sociální síti.

Jako sedmnáctiletá holka se hrdě vyfotila například s prezidentem Václavem Klausem či s populárním „Italem v kuchyni“ Emanuelem Ridim.

A jako správná milovnice luxusu loni zavítala na prestižní Pařížskou ulici, kde při nákupech značkového oblečení potkala rappera Rytmuse (47) a hned se s ním hrdě vyfotila.

„Byl moc fajn a v hlavě to má srovnaný, ale kávu jsem bohužel nestihla,“ okomentovala fotku s přítelem Dary Rolins (51) Ornella Štiková.

Z loňského roku pochází také její fotka s Josefem Koktou, který tehdy ještě vůbec netušil, jaké problémy mu atraktivní blondýnka způsobí.

Dalším úlovkem Ornelly Štikové je fotografie s kandidátem na prezidenta Janem Fischerem, kterého „ulovila“ na karlovarském filmovém festivalu. Moc lichotivě se o něm ale nevyjadřovala. „Popíjet s ním podruhý by mě asi nebavilo, prej se snažil mít co nejlepší výraz do foťáku, no nevím, jestli by se mu to podařilo,“ ušklíbla se Ornella, jež zkritizovala, jak se Jan Fischer drží za svůj opasek. Jak to tak vypadá, s Ornellou Štikovou by se známé osobnosti raději vůbec neměly fotit.

Reklama

Další články

Načítám