Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tělo zpěvačky Jessicy Simpson (43) dostává v posledním roce a půl pořádně zabrat. Za tu dobu totiž stačila stihnout své první těhotenství, při němž přibrala třicet kilogramů, následně se jí nedařilo několik týdnů vůbec zhubnout, a když už se konečně dostala do formy i díky televiznímu pořadu o hubnutí Weight Watchers, přišlo druhé těhotenství.

Jessice se údajně nějaký čas nedařilo otěhotnět, a tak svůj požehnaný stav po tak krátké době od porodu dcery Maxwell jistě nečekala. Na svět holčičku přivedla teprve loni v květnu. Otcem malé Maxwell i nenarozeného potomka je zpěvaččin snoubenec Eric Johnson.

S ním si také během čtvrtečního svátku zamilovaných vyrazila na oběd do restaurace Ivy v Santa Monice. Krásně nastrojená Jess se vedle Erica vyjímala a v upnutém černém tričku rovněž ukázala, jak roste její těhotenské bříško. Co myslíte? Bude muset i po druhém porodu fešná blondýnka shazovat desítky kilogramů nadváhy?

Reklama

Další články

Načítám