Hlavní obsah
Článek

Josef Rychtář (65), který žije s Ivetou Bartošovou (†48) a připadá si jako její onuce, poskok, služka či cokoliv jiného než přítel a chystá se ji opustit, se rozhodl zavolat do redakce Super.cz. Muži, jenž prý nedávno brutálně seřezal manželku, až skončila v bezvědomí a posléze s podlitinami a stopami po škrcení v nemocnici, totiž nelibě nesl, že jsme o něm jako první napsali, že ho policie připravila o zbraně. „Na výzvu orgánů činných v trestním řízení jsem je dobrovolně odevzdal. I s příslušenstvím,“ tvrdí Rychtář s tím, že ho policie navíc donutila nechat si vyšetřit hlavu. „Musel jsem absolvovat psychiatrické a psychologické vyšetření,“ uvedl navíc.

„Bylo to několik sezení a musím říci, že posudek, jehož kopii mi paní vyšetřovatelka poskytla, mluví jednoznačně v můj prospěch. Není tam o mně nic negativního, rozhodně nejsem agresivní či nebezpečně výbušný. Ne, nedám vám ho k dispozici, když o mně nepíšete hezky,“ odmítl prokázat pravdivost svých slov říčanský podnikatel.

Ten prý spolu s psychiatrem požádal i o to, aby byla stejným vyšetřením podrobena jeho stále ještě manželka Darina Rychtářová (66). Neuspěl. „I vyšetřovatelka stejnou věc žádala, ale zatímco na mé posudky vnitro peníze našlo, na posudky mé ženy už ne. Takže se nekonaly. Ale já bych stejně nedopustil, aby, i kdyby se zjistilo, že moje žena není v pořádku, skončila někde v blázinci,“ uvedl muž, který veškerá obvinění ze strany své ženy odmítá.

Ke krokům policie, jež mu zabavila střelné zbraně a poslala ho k odborníkům na lidské duše, došlo po incidentech, při kterých Rychtářová nalezla ve své vlastní firmě manžela s Ivetou Bartošovou a dočkala se údajně takového vyhrožování, až dostala strach o život. Ochránce zpěvačky prý při jiné příležitosti nebezpečně vyhrožoval i její kamarádce Dáše. „Na ženu se nezlobím, i když mám s jejími kroky, které činí, spoustu starostí,“ uzavřel Rychtář, který opakovaně tvrdí, že jeho žena si ubližuje sama.

Reklama

Další články

Načítám