Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Již v pátek znovu ožije jeviště Divadla GoJa Music Hall jedinečným muzikálem Les Misérables - Bídníci producenta Františka Janečka (79). Nová divadelní sezóna bude slavnostně odstartována speciálním představením, v němž se vystřídají všechny alternace tohoto úspěšného díla. Gabriela Partyšová (45), která nazkoušela roli Eponiny, bude ale na pódiu chybět. Usedne ale aspoň v hledišti.

"Každý někdy zažil, že mu není do zpěvu, a tak se momentálně cítím i já. Proto v pátek 14. září na Bídnících v roli Eponiny nevystoupím. Mám ji už nastudovanou, ale chybí mi jevištní průprava. V pátek budu na muzikálu v roli divačky, a to velmi ráda, protože je to můj zamilovaný muzikál," uvedla Gábina.

"A ještě mám jeden důvod k tomu, proč se zatím neobjevím na jevišti - natolik si vážím nabídky producenta Františka Janečka a ctím práci všech lidí, kteří na tomto skvělém muzikálu dřeli, od hlavních postav přes komparzisty po další důležité kolegy v zákulisí, že jim to nechci svým rozpoložením třeba pokazit. Na Bídnících ovšem nebudu chybět také kvůli jejich producentovi, má totiž narozeniny. A protože jsme přátelé, čehož si také vážím, chci být u toho a popřát mu osobně všechno nejlepší," upřesnila.

Reklama

Další články

Načítám