Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Doteď hrál Josef Rychtář (65) pro média divadýlko, a i když mu Iveta Bartošová (†48) doma vesele bumbala a dělala problémy, stále dokola tvrdil, že svou drahou, která nepije a jen trpí pod tíhou zájmu bulváru, bezmezně miluje. Jenže nedávno přetekl pohár jeho trpělivosti a po dalším hysterickém (nebo snad opileckém?) výstupu nevyzpytatelné Ivety si konečně pustil pusu na špacír. A vypověděl o ní dost ošklivou pravdu. „Už takhle nemůžu žít dál. Brzo ji opustím. Chová se ke mně jako ke kusu hadru. Už i Artur ji kvůli tomu seřval,“ prozradil nezvykle otevřeně Rychtář.

Muž, který naposledy proslul tím, že měl znovu brutálně zmlátit manželku a také kvůli zabavení zbraní policií (o obou kauzách jsme informovali první), je na pokraji svých sil. „Někdy přemýšlím, že bych vzal zbraň a vystřelil si mozek z hlavy,“ svěřil se týdeníku Sedmička. A co nejdříve má v plánu kontroverzní pěnici opustit. „Už o tom nějakou dobu přemýšlím. Já jsem v podstatě Ivetě nahradil Goldu. Starám se o domácnost, vařím, žehlím, uklízím, starám se o účetnictví... A ona ráno vstane, dá si doutníčka, sedí a kouká,“ stěžuje si na věčně přepracovanou Ivetu, proti níž je asi i lenivý medvídek koala pracovníkem měsíce.

Rozhovor s Rychtářem vedl redaktor, ze kterého se prakticky stal zpovědník Ivety a právě i jejího Josefa, proto o jeho věrohodnosti není téměř pochyb. Uvádí například, že už dvakrát Rychtáře Iveta vykopla z domu. „Vždycky se naštvala, když jsem jí na něco řekl svůj názor, a vyhnala mě pryč. Jel jsem přespat do Říčan a ráno mi volala, kde jsem. Její myšlenkové pochody snad nikdy nepochopím. A nechápe je ani Artur. Už se s Ivetou kvůli mně i pohádal. Řval na ni, že se ke mně chová jako ke kusu hadru, přitom nebýt mě, tak by nic neměla. A to je pravda,“ postěžoval si prý uplakaný Rychtář s tím, že jen díky němu si začala zpěvačka znovu platit pojištění a další dluhy.

A dodal, že ho bude muset někdo nahradit. „Iveta totiž není schopná se sama o sebe postarat,“ uvedl stále ještě partner Ivety Bartošové, za kterého se právě kvůli údajnému útoku na manželku Iveta veřejně postavila poté, co si rozmyslel rozchod a vrátil se k ní. „Nebudu se k tomu vyjadřovat,“ reagoval Rychtář na dotaz Super.cz, zda může pravdivost tvrzení týdeníku potvrdit.

Reklama

Další články

Načítám