Hlavní obsah
Článek

Hvězda romantické komedie Muzikál ze střední Vanessa Hudgens (24) si coby osmnáctiletá herečka, které ležely u nohou tisíce fanoušků po celém světě, pořádně pošramotila svou image plaché a nevinné dívenky.

Před několika lety se mladičká herečka, kterou všichni měli za plachou stydlivku, sama nafotila úplně nahá a bohužel nečekala, že její žhavé fotky zaplaví celý internet. Ač se jednalo o soukromé fotky nafocené pro jejího přítele, dostaly se do nesprávných rukou.

Půvabná herečka byla doslova šokována. Neměla se přitom vůbec za co stydět a řada méně puritánských fanoušků byla nahou herečkou nadšena. Bylo však dost takových, kteří ji za intimní snímky odsoudili. Odvážné fotky Vanessy Hudgens si připomeňte v naší fotogalerii.

Vanessa sice nebyla z úniku fotek nadšená, ale ničeho nelitovala. „Nikdy se to nemělo dostat ven, ale nic z toho, co jsem udělala, bych nikdy nevzala zpátky, všechno má nakonec svůj smysl,“ svěřila se v jednom z rozhovorů.

A na sexy fotky nikdy nezanevřela, přestože už se tentokrát svléká oficiálně. Kráska pózovala pro řadu známých magazínů a na svém kontě má focení několika svůdných reklamních kampaní.

Reklama

Další články

Načítám