Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před šesti lety stála jen krůček od úspěchu a slávy. V té době byla totiž dnes osmadvacetiletá Jael Strauss jednou z finalistek populární show Amerika hledá topmodelku, kterou uváděla Tyra Banks. Dnes údajně nemá ani kde bydlet a žije na ulici. Její tvář i tělo poznamenala léta závislosti na pervitinu. Jael propadla drogám krátce po skončení soutěže.

Bývalá modelka se po delší době objevila na veřejnosti, a to v pořadu televize CBS nazvaném Dr. Phil. Strauss však do televize nešla dobrovolně, ale na prosbu svých rodičů, kteří se v poslední zoufalé snaze pomoci své dceři rozhodli oslovit Dr. Phila. Bývalá modelka však nápor studia a kamer neunesla a utekla ven. Dr. Phil se za ní rozběhl a řekl: „Tohle je poprvé za deset let, co jsem za někým vyběhl ven, abych s ním mluvil.“

Jael v době svého působení v pořadu hledajícím topmodelku přišla kvůli drogám o blízkého přítele, což ji prý srazilo na kolena. Bohužel na zármutek nenašla lepší lék než opět drogy. Šest let užívání z ní udělalo trosku. Její tělo je prý pokryto vředy a zuby jí hnijí. Zvládne Dr. Phil přivézt Jael k rozumu a pomoci jí zbavit se závislosti?

Reklama

Další články

Načítám