Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Eva Decastelo (45) se letos své narozeniny slavit opravdu nechystala. "Už není co slavit. Čtyřiatřicet není ani žádné kulaté číslo," řekla Super.cz Eva, která měla v plánu dát si jen večer doma skleničku vína s manželem.

Zaskočili ji ale na dětském odpoledni, kde se po přestřihnutí pásky najednou ozval sborový zpěv písně Happy Birthday. K tomu ještě Eva dostala dort, který byl ozdobený botičkami. "Doufám, že si nikdo nedá ani kousek a budu si ho moct odnést domů. Ušetříme. A kdyby zbyl i sekt, bylo by to super," žertovala Eva.

Sekt sice nezbyl, ale dort ano. Jediný, kdo jej trochu pošramotil, byl moderátorčin syn Michálek. "Po něm to klidně dojíme. A místo sektu si klidně dáme čaj," smála se Eva, která trávila odpoledne v obchodním centru na Smíchově s dalšími známými maminkami. Svoji početnou rodinu vyvedla Vendulka Křížová, část té své starší sestra Ani Geislerové Lela, dvojčata Míša Maurerová a blonďaté miminko Sáru přinesla ukázat Ester Janečková (51).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám