Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Vážný adept na titul Nejhezčí dítě českého showbyznysu, dvacetiměsíční syn moderátorky Evy Decastelo (45), je rošťák k pohledání. Že má kladný vztah k opačnému pohlaví, prokazuje už od narození. Na otevření nového obchodu se švédskou módou totiž mamince pořád utíkal do zákulisí, kde se převlékaly krásné modelky. Decastelo však byla v klidu. "Jsou tam blondýnky? Tak to se odtamtud nehne," řekla klidně. Pak však zažila chvíle adrenalinu, když její prcek totálně rozboural scénář módní přehlídky, zablokoval krásky a ovládl celý červený koberec.

Nejdříve šlo ale všechno podle plánu. Krásná Eva se s Míšou prošli po improvizovaném módním mole. Když se však vrátili do zákulisí, Michalovi to nedalo a vrátil se na místo činu. "Michale, to nesmíš," špitla nejdřív Decastelo, ale sama věděla, že je to beznadějné. Malý samozvaný model se rozhodl, že se zkrátka projde ještě jednou a nikdo neměl šanci mu v tom zabránit.

Prcek neohroženě předstoupil před hordu skoro dvoumetrových fotografů a pózoval, jako by to byla jeho normální práce. "Asi to má v genech," smáli se novináři. To už malého nezbedu dostihla i maminka a odtáhla ho pryč, protože organizátoři pochopitelně potřebovali, aby mohla neplánovaně přerušená módní přehlídka pokračovat dál.

Michal, kterého má Eva stejně jako nedávno narozenou dceru Zuzanku s novinářem Reném Decastelo, se ale nemínil jen tak vzdát. Na konci červeného koberce sebou praštil o zem a odmítal vstát. A tak se mu podařilo ještě na chvíli zablokovat průchod dalších účinkujících.

Uklidnil se až v přítomnosti krásné tety, České Miss 2011 Jitky Nováčkové (31), z které nemohl pustit oči. Pustit se ale nemohl ani své láhve s pitím, kterou dal z ruky jen výjimečně. Jen podle toho šlo poznat, že jde o malé dítě a ne o protřelého bonviána. "Roste z něj pěkný raubíř a asi k tomu navíc bude na ženský," konstatovala na závěr vyčerpaná Eva Decastelo předtím, než se synem podnik v obchodním centru Palladium opustila

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám