Hlavní obsah
Článek

Monika Marešová (49) poprvé vyrazila na společenskou akci se svým novým přítelem, podnikatelem a tenistou Jaroslavem Peškem. Ten poprvé v životě zažíval zájem médií a blesky fotoaparátů. Jak to zvládnul?

"Doufám, že se zase společně dlouho nikde neobjevíme. Zatím to zvládá v pohodě, ale samozřejmě mu to není moc příjemné. Dneska poprvé vidí v reálu, jak vypadá zájem médií. Normálně bychom asi nešli, ale když je ten Valentýn a my chceme být spolu, poprosila jsem ho, aby se mnou na chvíli zaskočil," prozradila Super.cz Marešová na Valentýnské párty.

Po večírku je čekala romantická večeře a možná i dárky. "Oba jsme byli v práci, zatím nic neproběhlo. Uvidíme," upřesnila Monika.

Vztah bere velmi vážně. Jaroslava už seznámila i se svými syny Matějem a Jakubem a také s jejich otcem Leošem Marešem. "Ono to úplně jinak ani nejde. Pokud ten vztah není hala bala, děti ke mně patří a bez nich to nejde. Všechno je v klidu, rozumí si. Jinak náš vztah nekomentují. Přišlo to přirozeně, tak jak to má být," uzavřela Marešová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám