Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To, že je modelka Jitka Kocurová (45), kterou si všichni pamatujeme jako naivní průvodkyni Pamelu z komedie Účastníci zájezdu, těhotná, není žádným tajemstvím. Pozorovat její rostoucí bříško jsme ale zatím neměli možnost. Jitka totiž do společnosti nechodí.

"Užívám si rodinný život, vždyť doma už jednoho mrňouse mám," usmívala se Jitka, kterou jsme potkali s manželem na premiéře muzikálu Mary Poppins. "Budu znít asi zase jako Pamela, když vám řeknu, že jsem vůbec netušila, že jdeme na premiéru," překvapila Kocurová.

"Lístky jsem kupovala jako vánoční dárek pro manžela, abychom vyrazili za kulturou někam jinam než do kina. A líbilo se mi valentýnské datum. Takže když jsme přišli mezi spoustu známých tváří a reportérů, muž mi vynadal, že jsem mu to udělala schválně," vyprávěla.

"Jsem v sedmém měsíci, už jsme si nechali říct, co se nám narodí, ale zatím si to necháme pro sebe. Ale protože už máme kluka, tak by byla fajn holčička," míní Jitka, jejíž muž má už dvě děti z předchozího manželství.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám