Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vztah krásných žen ze šoubyznysu k obuvi je až dekadentní. Stejně to má i nádherná Andrea Verešová (43), která ani netuší, kolik párů obuvi má v botníku. Budou jich minimálně stovky. "Boty jsou moje vášeň, považuji je za šperk. A navíc noha už mi neroste, tak vydrží. Když miluješ, tak nepočítáš. To řekl už Karl Lagerfeld," svěřila nám modelka.

Ale právě, když předváděla pro Chanel, kde Lagerfeld navrhoval, stal se jí jeden z největších trapasů v její kariéře modelky. "Předváděly jsme v Římě na Španělských schodech, kterých je opravdu hodně a nejsou zrovna pohodlné, protože každý je jinak vysoký a široký. Zakopla jsem, přepadla snad tři nebo čtyři metry a skončila s vyvrtnutým kotníkem," vyprávěla.

Nás ale samozřejmě zajímalo, zda si její obuv užívá i manžel a zda jej někdy, když už děti spí, přivítá třeba v kozačkách do půli stehen a v korzetu nebo v dráždivém prádélku doplněném pouze lodičkami na vysokém podpatku. "Nezkoušejte mne, to jsou věci, které by měly zůstat jen mezi mnou a mým mužem. Ale vysoké podpatky má na mně rád," dala prostor fantazii Andrea.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám