Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po konci televize Pětka se musejí moderátoři pořadů vypořádávat s tím, jak vyjít s financemi. A Jan Antonín Duchoslav, jenž uváděl pořad s Ivetou Bartošovou a k tomu ještě show Bulvárek, na tom není zrovna nejlépe. Nechtělo se nám to napsat naplno, ale faktem je, že živitelkou rodiny se opět stala jeho žena, která je právnička.

"Na druhou stranu je pravda, že když jsem v televizi tři měsíce pracoval, nebyla spokojená s tím, kolik tím trávím času. A teď zase, a to je hodně eufemisticky řečeno, není nadšená z toho, jak to, a to i finančně, samozřejmě dopadlo. Ale zase si může jít třeba večer zacvičit, protože jsem k dispozici," svěřil Super.cz herec a moderátor, který je nyní mužem v domácnosti.

Duchoslav, jehož jsme potkali na párty po premiéře filmu Babovřesky, si rozhodně vyskakovat nemůže. A ani tříměsíční působení na obrazovce mu, bohužel, k novým zakázkám nepomohlo. "Vy snad o nějakých víte? Tak to mi dejte vědět. Film není žádný, v divadle jsem stejně hrál jen v jediné hře, a to bylo pro zábavu," přiznal.

Jediné, co mu jakžtakž klape, je moderování. "Vydělám si na telefon nebo na naftu do auta. Docela to jde," uzavřel sympaťák, jehož proslavila role Vikiho Cabadaje ve filmu Sněženky a machři.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám