Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už dva roky je vdaná a na přehlídkách jsme ji dlouho neviděli, což je škoda. Modelka a 2. Česká Vicemiss 2006 Barbora Vida Kolářová je totiž jednou z mála krásek, které se místo silikonů chlubí přírodními čtyřkami. "O tom jsem nepřemýšlela, ale máte pravdu," spokojeně se usmívala Bára.

Vzhledem k tomu, že jsme ji v prosinci potkali na přehlídce, kde místo chození na molu usedla v publiku a teď v únoru jsme ji na otevření luxusního obchodu potkali ve velkém šátku, který jí zakrýval kritické partie, podezřívali jsme ji, že je těhotná.

"No, právě vzhledem k mému poprsí by se to určitě odrazilo i na něm, takže to určitě poznáte," míní Bára s tím, že počítá, že by jí mohly během těhotenství klidně narůst i šestky. A aby podala důkaz, šátek odložila a tak dala vyniknout svému poprsí v průsvitné halence.

"S miminkem chceme s manželem ještě tak rok dva počkat. Člověk je mladý jen jednou, tak si to chceme užít. Manžel má navíc příští rok před sebou olympiádu, kde bude působit jako trenér, a já bych měla ráda dítě ve chvíli, kdy na něj nebudu doma sama," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám