Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jen na tři a půl dne si Lucie Vondráčková (44) odskočila z Kanady do Česka. Stihla premiéru filmu Babovřesky Zdeňka Trošky (70), ve kterém hrála sestru faráře, a ještě daleko víc věcí. "Byla toho spousta, mimo jiné jsem taky točila videoklip a pak plno dalšího, co si teď nevybavím, protože mám jet lag," přiznala Super.cz Lucie.

O syna se prý mezitím postaral manžel a jeho maminka. Ale nás zajímalo, jak se dá tolik práce, že si na ni nedokáže ani vzpomenout, stihnout. "Nejíte, nespíte a pak zase nasednete do letadla a omdlíte," smála se Lucie.

V Kanadě, kde její manžel opět hraje, je ještě daleko horší počasí než u nás, tak nás zajímalo, co tam vůbec dělá. "Normálně chodíme třeba ven. Prodávají se tam bundy do třiceti až čtyřicetistupňových mrazů a lidé chodí třeba běhat. To já tedy ne, ale na procházky ano. Pod takovou bundu si můžete vzít v klidu tílko," vysvětlila.

S premiérou filmu byla spokojená. "Lidé se smáli, i když na premiéře se vždy smějí méně než normálně. Myslím, že bylo potřeba něco, co by lidem zlepšilo náladu," míní zpěvačka a herečka, kterou netrápí ani to, že její poslední klip považují kritici za infantilní. "Myslím, že i po třicítce může žena tancovat nebo si vzít puntíkované šaty a k nim holínky," narazila i na svůj neobvyklý premiérový outfit.

Reklama

Další články

Načítám