Hlavní obsah
Článek

Netrpí jedna z nejkrásnějších moderátorek Česka Michaela Ochotská (39) ztrátou paměti? Když se ve čtvrtek ukázalo, že Super.cz měl pravdu, když tvrdil, že udržuje nestandardní styky s tenistou Lukášem Rosolem, a když v souvislosti s prozrazením jejího úletu od svého přítele Michala Exnera dostala okamžitě kopačky, nestihl to její mozek asi vůbec zaznamenat a zapsat do paměťových buněk. „S Michalem jsme se po vzájemné dohodě v dobrém rozešli a jsme od sebe už několik dní,“ napsala totiž Super.cz Míša.

Bývalí milenci Ochotská a Exner by si to měli asi ujasnit. Zatímco ona se přeměnila ve světici, které se nestalo nic zvláštnějšího, než to, že se z nějakého krutopřísně tajného důvodu rozešla s klukem, jemu je situace jasná úplně jinak.

„Ano. Rozešli jsme se na základě schůzky mé expartnerky s panem Rosolem (ve středu v noci – pozn. red.) a na základě snímků, které jsem z té schůzky viděl,“ prozradil nám totiž Michal Exner. Ten se nechtěl k podivnému vysvětlení bývalky vyjadřovat, jeden z jeho kamarádů to ale komentoval naprosto jasně. „A co má v takové situaci asi říkat? Pravdu?“ konstatoval posměšně.

Hvězdy televize Nova jsme se ptali i na to, jak je to s jejím románkem s tenistou Rosolem. Je to jen déletrvající úlet, nebo snad jednou budou mít společné místo posledního odpočinku? „Nezlobte se, ale více to komentovat nebudu,“ dodala Ochotská. To jsou věci…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám