Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sámera Issu (38) jsme potkali na premiéře filmu Zdeňka Trošky (70) Babovřesky a bavil se skvěle, přestože v něm nehrál. "Já na Troškových filmech vyrostl, takže jsem se hrozně těšil. A bylo to určitě zajímavé," mínil Sámer, který si sám zahrál pouze ve vlastních videoklipech.

"Bavilo by mě hrát. Líbila by se mi role vraha nebo úchyla," překvapil Sámer. Sám natočil asi deset klipů, ale nejvíce zapamatovatelné jsou dva, kde hraje nahý. "To je asi pravda. Ale myslím, že je to decentní a nemám se za co stydět. Jsem mladý, bláznivý, tělo mám snad v pohodě. Na koupališti taky nejste moc oblečení," krčil rameny zpěvák.

Napadlo nás, zda by existovala finanční nabídka, která by ho přiměla kývnout na natáčení filmu pro dospělé. "V žádném případě. Nemohl bych se na sebe podívat do zrcadla, natož rodičům do očí. Když si vzpomenu na někoho, jako je třeba Jaro Slávik (49), není mi z toho dobře. Tohle je věc, která krade duši," domnívá se Sámer.

Reklama

Další články

Načítám