Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Devatenáctiletá Cassandra Bankson se před rokem stala slavnou díky svému desetiminutovému videu, v němž radila dívkám, jak zamaskovat viditelné nedostatky pleti. Samotná Cassandra totiž trpí silným akné a jelikož je jinak atraktivní mladou ženou se všemi předpoklady k úspěšné modelingové kariéře, naučila se své pupínky bezvadně skrýt pomocí korektorů, make-upů a pudrů. Bankson se po úspěchu videa účastnila několika televizních pořadů a dnes je dokonce jednou z modelek na newyorském Fashion Weeku.

Tato 180 centimetrů vysoká Kaliforňanka se navíc dostala do rukou těch nejlepších dermatologů a s jejich pomocí se podařilo její pleť již ze 70 procent vyléčit. Pohledná brunetka nyní na Fashion Weeku předvádí novou kolekci na jaro a léto 2013 americké značky Boy Meets Girl a sklízí jeden úspěch za druhým. Nejen, že její video na YouTube vidělo již na 40 miliónů lidí, ale rovněž se upsala několika modelingovým agenturám. Pózovala navíc už například pro značky Bebe nebo automobily Range Rover.

„Je to jako splněný sen, být tady na Fashion Weeku. Jsem už někým jiným, než jsem bývala, protože teď mám mnohem větší sebevědomí,“ uvedla pro New York Post Bankson po svém prvním vystoupení na newyorské módní události roku.

Reklama

Další články

Načítám