Hlavní obsah
Článek

Novácká sexbomba Michaela Ochotská (39) je čerstvě nezadaná. Není to však ale ani tak moc na základě její vlastní vůle. Paparazzi ji totiž nachytali na tajné schůzce s tenistou Lukášem Rosolem, o jehož blízkých kontaktech s moderátorkou Super.cz psal jako první. „Na základě snímků jsem se s Michaelou okamžitě rozešel,“ potvrdil Super.cz bohatý podnikatel.

„Ano. Rozešli jsme se na základě schůzky mé expartnerky s panem Rosolem a na základě snímků, které jsem z té schůzky viděl,“ řekl nám Exner s tím, že jeho rozchod s pohlednou moderátorkou je definitivní.

Snímky pořídili fotografové týdeníku Spy na pražském Spořilově. Na schůzku přišla nejen Ochotská s daviscupovým reprezentantem Rosolem, ale ještě další dva jejich přátelé. Ze snímků je prý ale jasně poznat, že nešlo o pouhé setkání přátel. Pár si prý rozhodně jen nepovídal, a proto se Michal Exner rozhodl dát hvězdě kopačky.

Super.cz o podivném přátelství Ochotské a tenisty informoval již dříve, tehdy se jí ale podařilo přítele přesvědčit, že jde jen o poplašné zprávy. Teď už se asi na nic nevymluví. „Jestli mi byla nevěrná již dříve? To nemohu vědět. Nezlobte se, ale víc se k tomu nebudu vyjadřovat,“ dodal Michal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám