Hlavní obsah
Článek

Americká oscarová herečka Geena Davis (56), která slavila v Hollywoodu největší úspěchy v osmdesátých a devadesátých letech, vypadá stále velmi svěže. Stojí za tím nejen rodinné štěstí, ale zřejmě i šikovné ruce jejího manžela, který je plastickým chirurgem.

Hvězda filmů Moucha, Thelma a Louise či Hrdina proti své vůli se nedávno ukázala v Los Angeles na akci propagující jednu z jejích televizních show. A všichni žasli, jak mladě herečka na svých šestapadesát let vypadá. Geeně nechyběl její typický široký úsměv ani vynikající nálada. Posuďte sami.

Na rodinné štěstí čekala Geena, která patří se Sharon Stone k herečkám s nejvyšším IQ, několik let. Po dvou nevydařených manželstvích s hercem Jeffem Goldblumem a režisérem Reny Harlinem našla štěstí po boku americko-íránského plastického chirurga.

Reza Jarrahy a Geena Davis se vzali prvního září 2001. O rok později, v šestačtyřiceti letech, Geena porodila své první dítě, dcerku Alizeh Keshvar. V osmačtyřiceti Geena porodila dvojčata Kiana Williama a Kaiise Stevena a stala se tak jednou z nejstarších matek mezi hollywoodskými star.

Reklama

Další články

Načítám