Hlavní obsah
Článek

Dlouhé, blond vlasy, bujný dekolt, výstavní postava, velké oči i smyslné rty. Tím vším oplývá půvabná zpěvačka Kateřina Mátlová. Na svátek svatého Valentýna měla v posteli místo obvyklého notebooku nebo DVD přehrávače jenom mikrofon a kameru Super.cz.

Jak je možné, že je krásná Kateřina nezadaná? Vždy ohledně vztahů mlžila, leckdo si myslel, že skrývá nějakého bohatého německého podnikatele, protože většinu času tráví právě v Německu. "Ani německého, ani českého. Opravdu jsem sama," ujistila nás zpěvačka.

"Asi je to mým pracovním vytížením, že na soukromí už nezbývá čas," domnívá se. My si zase myslíme, že teď, když se začíná častěji vracet do Česka, by toho pravého mohla najít stejně, jako se to po návratu z Německa povedlo Martě Jandové (49).

"Ale já se definitivně nevracím. Jen jsem rozvázala spolupráci s jednou agenturou a udělala jsem si trochu pauzu. Na německý trh jsem nerezignovala a na manžela a miminko si ještě počkám," uzavřela Kateřina, která nedávno natočila nový videoklip, který jste mohli vidět i na Super.cz. "Je v černobílé a barevné verzi a fanoušci mohou na mých stránkách hlasovat, který se jim líbí víc. A čtyři výherci si mohou zahrát v mém dalším klipu," dodala.

Reklama

Další články

Načítám