Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Gabriela Partyšová (45) má těsně před rozvodem a musí se ohánět, aby zvládla finančně utáhnout celou domácnost. O tom, že by mohla hýřit a dennodenně utrácet za luxusní hadříky a botky, si může nechat jenom zdát. "Mám před rozvodem, slečna Ornella před porodem, ale k tomu už se vyjadřovat nebudu," krčila rameny Gábina a odvedla řeč zpět k oblečení.

"Mám výhodu v tom, že jako známá tvář mnoho věcí dostávám, půjčuji si v obchodech anebo na ně aspoň dostávám velkou slevu," prozradila Super.cz, jak je možné, že ji přesto vídáme pokaždé v jiném outfitu. "Zrovna tyhle boty, ve kterých moderuji, mi pan Baldinini osobně věnoval," dodala na openingu nového obchodu.

"Samozřejmě musím splácet hypotéku, mám i další závazky, ale hodně pracuji, takže mám i příjmy. A umím mezi tím držet rovnováhu," dodala. A co si naposledy doopravdy sama koupila? "Spodní prádlo a takový korzet. Spodní prádlo mi totiž opravdu nikdo nedává," překvapila.

Mysleli jsme totiž, že muž, o kterém s námi mluvila minule s tím, že je pro ni oporou, by jí nějaké prádélko koupit mohl. "Až tak daleko jsme se nedostali," usmívala se Gábina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám