Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Dara Rolins (51) a modelka Simona Krainová (51) toho společně zažily víc než dost a už léta patří k velmi dobrým kamarádkám. Dara si nedávno pověsila na sociální síť fotky ze soukromého života a ty se Simonou Krainovou samozřejmě nesměly chybět.

Na pěknou řádku let starých fotkách si Dara se Simonou naplno užívaly života, bujarých večírků a bezstarostného mládí. Na jednom ze snímků je zachycen i tehdejší přítel Dary Rolins Petr Vlasák, který randil i s modelkou Kateřinou Průšovou (40) a později překonal zákeřnou rakovinu.

Obě blonďaté kamarádky patřily k večírkovým královnám. Neudělaly bez sebe ani krok a dokonce jeden čas, aniž by o tom věděly, obě dvě současně randily s lamačem dívčích srdcí Sagvanem Tofim. Hned jak se to dozvěděly, daly Tofimu kopačky a jejich kamarádství vesele kvetlo dál.

Sblížily se dokonce natolik, že bydlely v bytech, které spojovala jedna společná terasa. V době rozvodu Simony s Bořkem Slezáčkem (56) došlo mezi kamarádkami k roztržce a jejich intenzivní kamarádství načas ochladlo. Dokonce spolu nějaký ten pátek nemluvily.

Dnes už je všechno zase v pořádku. Obě dvě kamarádky uklidnilo a změnilo mateřství. Dara má čtyřletou dceru Lauru a Simona malého Maxe (1,5), kterému už brzy přivede na svět sourozence. Na soukromé fotky ze života Dary Rolins a Simony Krainové se můžete podívat do naší fotogalerie.

Reklama

Další články

Načítám