Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Eliška Bučková (34) se dává dohromady po rozchodu s Václavem Noidem Bártou (43). Ujistila nás, že se nepřestala holit, lakovat nehty na nohou ani nepřestala brát antikoncepci, ale prý byly chvilky, kdy péči o svůj vzhled zanedbávala.

"Po rozchodu jsem odjela na týden k rodičům, celou dobu jsem chodila v drdolu, a to, jak vypadám, jsem neřešila," přiznala Eliška. Teď už je ale v jednom kole, nechala si vybělit zuby a zašla i na injekce botoxu do podpaží.

"Pro modelku je to výborné. Hlavně na přehlídkách, kde je horko, se člověk hodně zapotí a vzniknou tak nepěkné koláče. Já je sice ráda jím, ale tyhle opravdu nemusím. A botox pocení zabrání, už na něj chodím dva roky," vysvětlovala Eliška důvod zákroku.

Všimli jsme si, že má modelka teď o hodně kratší nehty, takže nás zajímalo, zda si je neponičila při zařizování nového bytu. "Sice jsem s kamarádkou tři dny skládala dohromady židle a připevňovala jsem pomocí hřebíčků žaluzie, ale kvůli tomu jsem si nehty nezkrátila," řekla Bučková.

Důvod je jiný. "Po šesti letech jsem se vrátila ke hře na housle. Hrála jsem na ně předtím devět let, tak jsem si řekla, že se nebudu válet s nohama nahoře a koukat do stropu, ale že budu pracovat na sobě. Na vystupování to ještě není, ale uvidíme," překvapila Eliška, čím zahání smutek z rozchodu.

Reklama

Další články

Načítám