Hlavní obsah
Famous
Článek

Šestadvacetiletý Ryan Buckman z Essexu chtěl kvůli své lásce zhubnout. Se svými 140 kilogramy ani nemohl vykonávat povolání učitele tělocviku. Pustil se tedy s vervou do hubnutí a začal pravidelně cvičit. Když se mu podařilo dosáhnout atletické váhy osmdesáti kilogramů, jeho milá – kvůli níž se trápil – mu dala kopačky.

Ryan totiž během hubnutí přestal pít alkohol a držel přísnou dietu. Kvůli ní se svou přítelkyní nemohl na romantické večeře. A ona si proto našla jiného. Buckman si na znamení vítězství nad obezitou odběhl poloviční maratón, nedostal však od své lásky vavříny, ale kopačky.

Příběh anglického učitele ovšem má pohádkový konec. Nejenže jako chlap se skvělou kondicí získal vysněné povolání tělocvikáře, ale také potkal kolegyni Kimberley, do níž se zamiloval.

„Když se podívám zpět, byl jsem opravdu posedlý počítáním kalorií, celý den jsem nedělal nic jiného a nejedl nic, jakmile jsem dosáhl svého maxima. Moje bývalá přítelkyně mi řekla, že se se mnou rozchází proto, že jí vadí pozornost, jíž se mi dostává po zhubnutí. Rozdělil jsem nás… Skončilo to tak, že jsem zhubnul moc. Ale dnes, když jsem potkal Kim, je můj život dokonalý. Pomohla mi dostat počítání kalorií do zdravé perspektivy a taky jsem trochu přibral, abych vypadal zdravěji,“ svěřil Buckman britskému listu The Mirror.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám