Hlavní obsah
Článek

V roli neohroženého agenta Jamese Bonda se představil celkem sedmkrát, což je vůbec nejvíc ze všech představitelů. Doma však Roger Moore (84) musel čelit násilí od svých manželek. Ze čtyř chotí ho fyzicky napadaly jmenovitě Doorn van Steyn a Dorothy Squires. Nositel čestného šlechtického titulu sir to prozradil v talk show Life Stories britské televize ITV.

„Doorn mě škrábala. A taky po mně hodila hrnek na čaj. Opaloval jsem se na zahradě, přišel jsem, sundal jsem si kalhoty a párkrát jí asertivně odpověděl a hrnek letěl přímo na mě. Tak jsem řekl: ‚Dobrá, stačilo, odcházím.‘ Ona zuřivě vyběhla z pokoje a slyšel jsem sprchu. Tak jsem si řekl, co je to za člověka, já odcházím a ona se jde koupat. Tak jsem vrazil do koupelny a ona všechno mé oblečení naházela do vany a řekla: ‚Tak, teď jdi.‘ Musel jsem počkat, až to uschne. Manželství ale bylo předurčeno k záhubě,“ svěřil Moore v interview Piersi Morganovi.

Podobně agresivní prý byla také Rogerova druhá manželka Dorothy. „Měli jsme hádku. Pamatuji si, že když jsem se chtěl vyhnout hádce, začal jsem brnkat na kytaru. A jednoho dne jsem seděl na rohu stolu a brnkal a ona začala na něco nadávat a já si jí nevšímal. Pak už si pamatuju, bylo to jako zpomalený film, jak mi mizí kytara z rukou a najednou ji mám nad hlavou… Rána, a já sjel dolů. Zničila tu kytaru. Měla docela výbušnou povahu,“ dodal britský herec.

Po třetí manželce Luise Mattioli se čtyřiaosmdesátiletý Roger oženil počtvrté s Kristinou Tholstrup, s níž je prý šťastný. „Je to velmi poklidné manželství, vůbec se nehádáme,“ tvrdí sedminásobný Bond.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám